Essa 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/EmailKiedy zaczynałeś grę w cs: Coś 4-3 Lata temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Dobre.Ile masz wolnego czasu?: Dużo.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc w ogarnięciu hax'ów.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na pewno nigdy nie używałeś ;d TAK - wymagania spełnione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotimPL 20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem na tak Spełnia wymagania, Często jest na Forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jestem na TAK,ogarnia dużo siedzi na forum i spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Essa był bym na tak ale na forum 16 dzień jesteś to mnie boli. narazie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Essa był bym na nie ale na forum 16 dzień jesteś to mnie nie boli. narazie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi