Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): Każdy ma moje GG ;d 45361024Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temu ?Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: SporeIle masz wolnego czasu?: min. 3hDlaczego starasz się o to stanowisko?: A bo czasami ludzie czekają nawet 2 dni na UB, a ja jestem na forum cały czas .Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): SH, i ale to nie jest czit soft (zrezygnowałem po 1 rundzie, z powodu słabej grafiki bo 16 bit'owej) ;d - 50 postów JEST- 50 godzin na forum JEST- Minimum 15 lat JEST- Minimum 2 miesiące na forum JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem na tak.Ogarnie chłopak bo siedzi caly czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na tak bo masz wymagania , i nikotyna to olewa całkowicie... Ale to [A bo czasami ludzie czekają nawet 2 dni na UB] jest gówno prawda bo ja daje UB w ciągu 12 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oczywiscie jestem na TAK ! Wymagania spelnione Da rade na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 TAK, ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na TAK , Wszyscy więdza że masz nie równo pod "sufitem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 siwy to rowny snajper dobrze sie z nim gra. ogarnia admina wiec dalbym mu tego ub poniewaz chada ty mowisz ze w ciagu 12 godzin siwy mial zapewne na mysli wczesniejsze dzieje np ja czekalem na ub raz prze z3-4 dni chyba bo jakis koles nie chcial ssow obejrzec ^^ ale i tak malo osob jest w ub team z tego co widze jestem na wielkie TAK <3 Long way to hell E> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tak cały czas jest na forum ,a jak ub trzeba dać to nie ma większości Ub team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na tak, Siwuś ogarnia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi