BlazE 565 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek: 23Kontakt (GG/e-mail/steam): gg: 944 20 20Kiedy zaczynałeś grę w cs: Miałem 12 lat? Z krótkimi przerwami. Później przerwa 4 lata ( praca Londyn ) i aktualnie powracam do formy od 2 miesięcy.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Doświadczenie pomaga mi w wykryciu cheata. ale wiadomo każdy może się pomylić. Czasami sprawdzam delikwentów przez pół mapy. Nie jestem stronniczy.., nie banuje wszystkich tych co wypiszą mi gracze .Ile masz wolnego czasu?: Dużo, aktualnie sytuacja pozwala mi na op....nie sie :)Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Widze, że z UB team tylko Chada ogarnia w miare na czasie, a dużo niewinnych ludzi długo czeka. Można było by to zmienić : )Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem Oczywiscie na tak, wszystkie wymagania sa spelnione. Blaze na pewno to ogarnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koler214 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja jak najbardziej na tak Blaze jest uczynny , zawsze gdy sie go prosi o interewencje wbija i czysci serwerek Lapka w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jestem na tak -Wymagani spełnione -Myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na tak. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tak, z czystym sumieniem powierzył bym mu tą range i to zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi