Kosin 327 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam Posiadam Suzuki Swift 2006 1.3, (tak wiem BESTIA, nie śmiać się ) a jako że jestem osobą która uwielbia gadżety/nowoczesność i ogólnie ułatwienia to radio z CD ni jak się ma do mojego komfortu. Szukam radia które będzie posiadało dobrego Bluetootha, a także które będzie miało kompatybilność z przyciskami na kierownicy, a jako że dopiero zacząłem mocniej się uczyć motoryzacji to nie mam pojęcia co wybrać. Liczę na waszą pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|M0NSTER| 2 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 i co masz to radio? bo do mojej corsy by sie przydalo jakies masne radyjko essa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Odpuściłem i w przyszłym roku Mazde Rx8 kupuje i będę ją robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi