KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek:21 lat Kontakt (GG/e-mail/steam):44299535Kiedy zaczynałeś grę w cs:ohohohoh dawno temu z przerwami będzie z 4-5 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: byłem na kilku serwerach w Ub team czyli doświadczenie jestIle masz wolnego czasu?:dziennie jakieś 2-3 h ale czasem jest więcej czasem jest mniejDlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ na ub trzeba czasem trochę sobie poczekać . a ja częściej jestem na forum niz w grze wiec ogarnęUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):celownika :D ale to już przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi