KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek:21 lat Kontakt (GG/e-mail/steam):44299535Kiedy zaczynałeś grę w cs:ohohohoh dawno temu z przerwami będzie z 4-5 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: byłem na kilku serwerach w Ub team czyli doświadczenie jestIle masz wolnego czasu?:dziennie jakieś 2-3 h ale czasem jest więcej czasem jest mniejDlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ na ub trzeba czasem trochę sobie poczekać . a ja częściej jestem na forum niz w grze wiec ogarnęUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):celownika :D ale to już przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi