BiedakMazin 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 1. Serwer: Cod Mod 45001 2. Nick: BiedakMazin 3. Imię: Kamil 4. Wiek: W maju 16 5. Znajomość Amxx(0/10): dokładnie nie określę ale ogarniam, w sumie najpotrzebniejsza komenda to Amxmodmenu 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak ale mogę zapłacić dopiero 17 ( chwilowe pustki na koncie ) 8. Czas spędzony na forum: Krótki ale jako admin będę się udzielać 9. Opisać siebie: Gram w Cs-a , Nienawidzę cheaterów , taka sytuacja 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pilnować żeby na serwerze nie było cheaterów. 11. Linki do reklam: Chwilowo zrobiłem kilka ale nie mogę ich znaleźć na głównej danego forum , więc będzie się jeszcze reklamowało 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Oglądam go na Spect , jeśli ja to zauważę to daje bana na screny -Gdy ktoś nadużywa micro: Kick w ostateczności Mute -Nadużywa Kultury na serwerze: Banuje na czas podany w regulaminie 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 NIE - Reklamy - Konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 NIE- min 30h na serwie a ty nawet 1h nie masz.- brak reklam- pkt 12. " Jeżeli ja to zauważę dam mu bana za screny " Napisz chlopie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na wielkie nie: -nie ogarniasz -nie widzialem cie na servie ani razu czlowieku -konto do podania -pk 12. -zapewne nawet nie ogarniesz ludzi na serverze jak niejeden admin wchodzi aby pograc ^^ (nie chce nikogo obrazac ale sa takie przypadki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odp. mi na pytanie Co zrobisz za : AIM WH ESP SOFT NO RECOIL NO FLESH Popraw aktywność na forum jak i na serverze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 NA NIE - Reklamy - Konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 nie Aktywność na forum i serwerze -Wymagania -konto dla podania -minimum 30h na srw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie brak aktywności na serwerze reklamki i 12 pkt .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: BRAK REKLAM!Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi