kaante 22 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 1. Twój Nick: Kanté.全球 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Cobra, P4N G4BK4 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:227569652 STEAM_1:0:150254995 5. Data i godzina zdarzenia: 26.12.2018. 01:20-31 6. Mapa: jb_pleaseworkv420a 7. Opis sytuacji: W 10 rundzie Gąbka z Cobrą zrobili prawda, fałsz P4N G4BK4 zadał pytanie ,, Ile osób było dziś na serwerze 6 czy 5'' ja nie wybrałem nic bo wkócu jest to prawda fałsz a nie zgadywanka Gdy napisałem freekilla to odpowiedział mi zadałem ci pytanie . W rundzie 11 podczas zabawy Gąbka z Cobrą zaczeli wyzywać @patrik mówiąc ,, Ten czarny na jego profilowym to kto jego brat?'' Gąbka odpowiedział ,, Nie to nie jest jego brat to jego stary'' 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): demko: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_pleaseworkv420a-1545781545-1545784285.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: runda 10 i 11 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4N_G4BK4 6 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, potwierdzam opisane sytuacje miały miejsce chciałbym wyrazić skruchę za zaistniała sytuację i bardzo przeprosić że miało takie zachowanie miejsce i obiecuję że już się to więcej nie powtórzy, niektóre teksty były tylko w celach humorystycznych choć wiadomo z niektórymi przesadziłem obiecuje że będę już się pilnował i nie będę się tak zachowywać teraz święta u nas zawitały i troszkę % za dużo się wypiło i wyszło niestety jak wyszło w tym roku bylem nie grzecznym chłopcem i gwiazdor nie był u mnie dla tego proszę administracje o wyrozumiałość i jak najmniejszy wymiar kary za zaistniała sytuacje, i w ramach gwiazdora proszę o prezent jako najmniejszy wymiar kary , na tej sieci gram już jednak trochę i moje zachowanie zmieniło się bardzo i staram się je zmienić bardziej by takich sytuacji było jak najmniej ;)) PRZEPRASZAM, a za prawdę fałsz która tu zaistniała gracze zostali przeproszeni oraz dostali zabawę Edytowane 26 Grudnia 2018 przez P4N_G4BK4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAT BEHIND YOU, LOOK! 3 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Przepraszam. Tylko tyle mogę powiedzieć zachowanie jakie wtedy przedstawiałem było żałosne... Jako iż była 1 rano,a ja myślałem nie trzeżwo myślałem że nikomu nie przeszkodzi trochę zabawy oczywiście zawsze po zabawach takich jak : True or False. Dawaliśmy w rekompensatę zabawę. Obrazy, które leciały były oczywiście w celach humorystycznych oczywiście niektóre to były przesada, ale siedząc na serwerze rozmawiając z ludzmi, których to śmieszyło czułem się jak w rodzinne przy wgilijnym stole.Przepraszam wszystkich głównie @patrik który jest tutaj jednym z głównych poszkodowanych.Następnym razem zjem Snickersa i przestane gwiazdorzyć. PRZEPRASZAM KAŻDYCH I KAŻDEGO . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Pisałem z patrikiem i aż tak bardzo się nie przejął, co nie zmienia faktu, że obrażaliście i zachowaliście się nagannie. Otrzymujecie po ostrzeżeniu, następnym razem będziecie już banowani. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi