Efiks 0 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Efiks 2. Kto zawinił? (admin/gracz): : Opiekun 3. Nick oskarżonego: Patrik 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: 6. Mapa: 7. Opis sytuacji: Opiekun serwer banuje bez powodu wnioskując z jego wypowiedzi powodem tego jest to , że @patrik ma jakiś problem do mnie oraz mnie nie lubi. Chciałby nawet bym nie miał internetu . Według niego otrzymałem słusznego bana cytuje " okłamałeś opiekuna " to jest powód bana którego otrzymałem po odbanowaniu mnie Patrik nie ma szacunku to graczy fakt jest Opiekunem lecz nadal powinien trzymać do nich szacunek i dać jakieś dowody , a nie wymyślać swoje tezy i według nich banować 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: Wzór skrócony o informacje które posiadam. Prosze o wypowiedź właściciela sieci ponieważ opiekun raczej sam na siebie nie oceni skragi. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) xD Nie wiem może czy pamiętasz, ale dostałeś bana na CT. Po tym, wchodziłes na chyba trzech róznych kontach, więc miarka się przebrała i dostałeś perma. Następnie, napisałeś prośbę o unbana podając swój nowy nick, przez co oszukałeś opiekuna co do tego, że jesteś tą osobą (i w sumie to nikt nie wiedział, że go dostałeś, dwie osoby mi pisały, że wchodzisz a masz bana). Dzisiaj wyszło to na jaw, więc dostałeś ponownego bana. Nie dam ci dowodów, bo przecież nie pamiętam na jakich kontach grałeś ani co robiłeś DOKŁADNIE dwa miesiące temu, ale perma dostałeś z zezwoleniem właściciela. A dobra, już pamiętam, dostałeś bana na tydzień za obrażanie po czym znowu wbiłeś na innym koncie za co przysługuje perm. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez patrik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efiks 0 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Nie dostałem bana na SWOIM koncie dostałem tylko bana na CT nie na serwer ! Używałem 1 multikonta - tego . Nic więcej nie miałem więcej kont , nie masz racji i nie potrafisz tego przyznać prosze o jakikolwiek dowód że dostałem bana na koncie z VACiem , że dostałem bana na serwerze @-_- @patrik https://steamcommunity.com/id/NiePerfekcyjny https://steamidfinder.com/lookup/NiePerfekcyjny/ no coś brakuje tego bana 20 godzin temu, patrik napisał: A dobra, już pamiętam, dostałeś bana na tydzień za obrażanie po czym znowu wbiłeś na innym koncie za co przysługuje perm. Brawo ! Ban był za długi @-_- miał to skrócić lecz najwyraźniej nie mógł i wbiłem na tym koncie i zobaczyłem swój błąd odczekałem 2 miesiące i napisałem prosbę o ub która została zaakceptowana Eh dobra ale wyjaśnij mi dlaczego znowu dostałem ? Bana się nie cofa jeżeli raz dostałem bana to chyba nie moja wina , że nie widziałeś powiązanych nicków z moim steamid przy banie [ Fx7 ] . Nic nie okłamałem wszystko było napisane Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Efiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Nie? Ban nie byl za dlugi. Rozmowe przeciagnelismy na PW. Wlasciciel po pewnym czasie zgodzil sie z nasza wersja i ban zostal podtrzymany. UB dalem tylko z tego wzgledu ze zalozyles nowe konto na forum i podales konto, ktore nie mialo zadnych powiazan z twoim wczesniejszym/wczesniejszymi. Nie probuj robic z siebie ofiary jak i poszkodowanego bo kazdy dobrze pamieta twoje karygodne zachowanie i wyzwiska wobec graczy jak i opiekunow. Dobra zamykam to bo to śmiechu warte, przyjdzie wlasciciel to on zdecyduje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Po pierwsze: nie skracamy wzoru. Po drugie to, że ty sobie życzysz otwarcia tematu nie oznacza, że ktoś ci ten temat otworzy, chciałeś poczekać na właściciela to czekaj, on sobie sam to otworzy Po trzecie: nie piszcie post pod postem i używajcie wreszcie opcji edytuj, a nie sobie posty nabijacie. Następnym razem będą za to warny. Na sam koniec dodam, że z własnej woli, nie z mojego obowiązku, bo nie muszę tego robić, poprawię temat, bo to niezgodne z naszymi zasadami, to nie samowolka i nikt nie ma prawa sobie zmieniać wzoru. Po to jest, aby go uzupełnić mimo, że ma się tylko trochę w nim uzupełnione. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi