HeTmAn.nOwY!? 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 moje najlepsze staty to 44;1 wiec chyba najlepsze jak dotychcasz macie dowod link: http://scr.hu/0uuy/n2g0u i w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Uwierz mi mają lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgodze się z chadą moje staty z innej serwerowni na Only_AWP to 96/3 (Jak coś to był serwer na którym , jest tylko 1 mapka która , się wcale nie zmienia ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 hahaha czlowieku to maja byc najlepsze staty na servie? ja nieraz osiagalem staty okolo 60:0 albo 60-2 max -.- blancik i kilku inncyh ktorzy mnie znaja ci to potwierdza i uwierz sa lepsi gracze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Long ale czytaj ze zrozumieniem W tytule jest napisane tak "moje najlepsze staty na serwie??" widzisz słowo moje? Nie pisze NAJLEPSZE staty na serwie tylko moje ! ! ! A tak to mialem 55:0 lepiej by było tylko , że Na'Vi dał mi bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi