Kosin 327 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Prowadzone są ostatnie konsultacje na temat urozmaicenia nieco czasu nocnego na serwerze. Dokładniej chcemy dodać nasz kochany Mirage w wersji nocnej podczas trwania Free VIPa na serwerze. Jednakże zanim projekt zostanie zaakceptowany chcemy znać jeszcze waszą opinię, Chcecie coś takiego? Podoba wam się taki pomysł? A może macie inne zdanie? Czekam na wasze opinie z niecierpliwością Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contezz 12 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jestem za. 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 można spróbować. Inicjatywa na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Joo, dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vapros 12 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Można spróbować dla testów. Trzeba próbować na błędach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand_ 82 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jakaś zmiena się przyda, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jak już popieracie ten pomysł, to ja dodam od siebie, że może by wtedy dodać tą mapę na zmianę z podstawową. Np: 1:1, albo 1:2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ja myślałem dać 1:2 albo i nawet 1:3, a i ostrzegam że jeśli będzie dużo skarg o lagi na tejże mapie to przez wzgląd na wydajność naszych graczy wyłączymy mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 na moje wchodzi w rachubę tylko najwyżej 1:3,żeby nie było tak,że większość graczy będzie wychodzić z serwera przez tą o to mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Mapa zostanie dodana na dniach, będzie ona aktywowana co 3 mecz, podczas trwania aktywnego VIPa. Jeśli podczas tej mapy zauważymy mocny spadek graczy mapa zostanie usunięta. Dziękuje za wszelkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi