DeNuaJmo 0 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 1. Nick: DeNuaJmo 2. Imię: Oliwier. 3. Wiek: 14. 4. Znajomość komend admina (0-10): 5. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Oliwier, lubię grać w takie gry jak: CS:GO i fortnite.Lubię też uprawiać sport.A mojim ulubionym sportem jest piłka nożna. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Myślę, żę się nadam na posade administratora servera, ponieważ byłem już 3 razy aministratorem oraz potrafię odróżnić cheatera od "skilla". 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na server mogę poświęcić 4-5 godziny dziennie. 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni roboczę gram najczęściej od 14:00 do godzniy 19:00-20:00, a w weekendy od samego rana czyli 10 do 23:00 oczywiście z przerwami. 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 1600h. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem tak jak wyżej wspomniałem 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 jestem na NIE. dlaczego? 1.Konto na forum pod podanie *polecam przeczytać regulamin przed takową decyzją* 2. Nie zadowalający wiek 3. Aktywność na serwerze około 30min dziennie. 4.Wystarczalna ilość adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Nie spełniasz wymagań + podania pisze się w temacie z szybką rekrutacją. Odrzucone. *Podania piszemy raz na tydzień, więc nie próbuj znowu. @BOT SKUNIK. Skąd taki pomysł, że jest wystarczająca liczba adminów. Nie, nadal ich potrzeba i ty o tym nie decydujesz. Tym bardziej w odpowiedzi pod podaniem nie powinieneś tego pisać. Dodam jeszcze ze gracz próbował nas oszukać zmieniając nick Vexqq, czyli twój wcześniejszy nick, masz permy na mikro i chat~Kosa Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Kosa Ken 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi