Jackob96 0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: JackobLink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer:CODLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:463803917&advType=steamid&Submit Edytowane 16 Stycznia 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Popraw podanie bo nie masz pełnego wzoru. Zaraz rozpiszę demko, jak nie będę pewny to sprawdzi je drugi kolega z UB Team i on zadecyduje. @Peter popatrz sobie do 13 minuty, to dużo nie jest. Jak dla mnie ten gościu zbyt często ma dziwne ruchy myszką, którymi lata za gościem przez skany, wiele randomowych skanów z toxica na heaven zawsze pickuje tam tak samo i nie trafia, a potem nagle sobie poczekal na goscia az wychyli i go zabil tam. Jest to i było to podejrzane na serwerze, zwłaszcza, że typo miał konto non prime. Oceń to bo ja pewny nie jestem. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackob96 0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: JackobLink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer:CODLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:463803917&advType=steamid&Submit Edytowane 16 Stycznia 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja tylko dodam od siebie, że jeśli konto jest świeże, nie ma znajomych (lub profil jest prywatne, a licencja wskazuje na NON PRIME), a także lvl rangi jest niski, admin lub system ma prpawo Cię zbanować z powodem "Fake Account - Detect" i w takiej sytuacji Twoja prośba o UB nie podlega rozstrzygnięciu, bo z góry jest nadawany ban permanentny. Ty w tej chwili i tak się łapiesz pod takiego bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi