Szumek_PL | 0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 no to leci do ocenki Jebać brednie ja nic nie chce nic kompletnie nic od Ciebie wiem że cie boli to co jest a co dopiero a co dopiero to co będzie Jaki stress bierz jak chcesz nie namawiam przecież wiesz przecież jest prędzej ci się skończy internet spręż się bo chce zetrzeć ziomy zaraz z fazą connected jak wjedzie to konkretnie jak zejdzie to po kolejnej. Ty stoisz w kolejce mówisz spakuj wcześniej tu masz produkt w strefie pakowania no to w pakiet leci trawa do portfela leci sara to nie zbrodnia jest a kara w cycki chowa temat mała ty spierdalaj chowaj w jaja pakiet z jaja . Przeglądam instagrama przepalam grama dam jej serduszko bo ładna weź się nie jaraj bit rozpierdala montuj jest fajnie montuj jest zajawka jak coś spierdole to to naprawiam zazwyczaj jak mam coś przy sobie no to spierdalam zazwyczaj pierdole te ich przeszukania zwyczaj. Nie znasz mnie nara podchodzi bardziej pod bit belmondo co wy na to ? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi