haxyn 0 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nick:NEMESIS00Link do SSów: cs goWycinek z konsoli(bez IP)*: Ban Reason: Działanie na szkodę serwera Ban End: 16-01-2019 14:13 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'>https://forum.c. Disconnect: haxyn - You have banned on server!! Ban Reason: Działanie na szkodę serwera Ban End: 16-01-2019 14:13 Server: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP Serwer:only mirage cs goLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:191876748&advType=steamid&Submit siema dzisiaj sobie chce wbic na serwer pisze mi ze mam bana do 14:13 wbijam 14:14 i mam caly czas bana. pisze ze dostalem bana o 13:46 czyli w czasie kiedy jeszcze nawet mnie w domu nie bylo a oprocz mnie nikt nie korzysta z mojego kompa. w ogole gdy sprawdzilem na source bans to chyba system mnie zbanowal a nie gracz.nie mam czitow inni moga potwierdzic edit1 wszystkie screeny z kont z banami nie wszystkie moje zobacz sopie ip nie dostalem zadnego bana od ponad 1 miesiaca wiec czemu teraz ban a nie np pol roku temu po 5 banie no i co z tego ze popieram ustroj komunistyczny i mam na awatarze najlepszy symbol, polska to wolny kraj, i mysle ze macie bul dupy ze wbilem 100+ punktow i nie chcecie mi za to vipa dac tylko bana dac zeby zmniejszyc poziom na serie edit2 nie nalezy mi sie ten ban jestem wzorowym obywatelem ktorego powinni inni nasladowac takze i admini bo jestem wzorem do nasladowania wiec powinienem dostac ub tak jest napisane w konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ty masz być naśladowany? To może ktoś cię zwyzywa i będzie czitował na serwerze. Fajnie. Jeszcze jeden temat gdzie będziesz wlewał swoje żale, a dostaniesz bloka na pisanie. Bo i tak nie warto dawać ci już warnów. Pomyśl i się nie pogrążaj. Znajdź inny serwer gdzie są ludzie z takim samym poziomem. Bo tu nie wrócisz. Nigdy. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi