ZoZol 0 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Nick:Random BashLink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły.Serwer: Arena 1v1Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:64276869&advType=steamid&Submit PS. Zaczęlibyście banować gości co mają nowe konta po 20h a nie takie stare dupy jak mnie. (mam 5kh) Admin się nie popisał. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez ZoZol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukaj 0 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Od początku, demko: http://395833.node56.pukawka.pl/dem-am_beach_fix-1547922284-1547923264.zip Nowy na serwerze, zacząłeś gadać coś o odpalonych graczach na nowych kontach, a potem sam coś napomniałeś o odpaleniu się. Siedziałem na spectcie i patrzyłem po ludziach, upolowałem ciebie, obejrzałem 3 rundy, a bana dostałeś za rundę na ticku 66540 gdzie wyjechałeś wcelowany w skrzynke, poleciałem tam na free camie i stał tam chłop. Nowe konto =/= cheater 5k godzin możesz mieć, jeśli tylko je odblokujesz Tak to nikt raczej się nie domyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ale rozpisz to demko dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoZol 0 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Owszem, gadałem że pełno odpałów jest z nowymi kontami i owszem powiedziałem coś, że też mogę na nowe konto wejść i się odpalić jak oni. Mając 5kh też byś tak żywiołowo zareagował na gości z wh/aim którzy Cię niszczą strzelając onetapy w biegu i skoku. Obejrzałem, całe demko, obejrzałem ze trzy razy tą akcję na 66540 w normalnym i w zwolnionymi tempie i nic nie widzę. To świadczy o tym jakim słabym jesteś adminem, że po jednej akcji w której nic się nie stało dać perma za wh. Jeśli chodzi Ci o to, że wcelowałem się w lewą stronę część mapy to było logiczne, jak gościa nie było po prawej ani na środku a w dodatku chowając się z środka widziałem głowę typa po lewo za boxem, wychylając wpierw wcelowałem się w lewego boxa bo myślałem, że tam przejdzie a on poszedł w stronę środka i flickowałem w niego (obvious jak nic, poprzednie rundy jeszcze bym zrozumiał bo ładne głowy siadały z tego ssg). Poproszę kogoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoZol 0 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Godzinę temu, Peter napisał: Ale rozpisz to demko dokładnie Co on ma rozpisywać, jakiś młodziak dostał Admina i po 3 rundach jest pewny w 100%, że jestem obvious cheaterem. DNO kompletne, przez tego admina tylko tracę czas w kontekście wbijania lvl w codmodzie. Jestem teraz w dupie bo taki gracz jak np.Betonowy z premium klasą i 100lvl będzie rozwalał mnie po 15 sekundach rundy na dwa strzały w ciało, bo jakiś niekompetentny gracz próbuje szeryfować arenką bez żadnego doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi