SkaRRy 0 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dzieńdobry,dostałem perma bana za afka, ponieważ miałem kolędę w domu i nie miałęm czasu wyłączyć proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meur 1 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 WIem i przepraszam Cie za to najmocniej, ja niestety nie jestem w stanie Cie odbanowac, ale juz poinformowalem kogo trzeba. W najblizszym czasie dostaniesz ub. Jeszcze raz przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 1. Jeżeli napiszesz kolejną prośbę bez wzoru. Zostaniesz nagrodzony warnem 2. Takie sytuacje najlepiej zgłaszać do opiekuna na PW lub do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi