CypriaN 209 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 proszę o un bana ponieważ podzszywałem się pod admina tego serwera dla żartu i obiecuję ze sytyuacja się nie powtórzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Wypowiem się, jak dostanę warna to trudno. Wojtuś ma z 9 lat, podpuszczalismy go pare dni żeby złożył podanie na guarda dla smiechu Zepsul mi arbuza w celi, napisalem cos w stylu " Ty maly bocie " - rzucil odpowiedz " Zaraz kicka za wyzywanie guarda dostaniesz xd" 2 minuty pozniej perm - troche chora administracja, ktorej nie pozdrawiam #EDIT #MuremZaWojtusiem Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Szyberek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 mam 11 lat i przezwisko wojtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Powiem tak również jak kolega wyżej moge dostać warna za ten post ale wypowiem się. No to tak gracz na serwerze nigdy nie sprawial mi problemów, został on jedynie podpuszczony przez starszych kolegów. Jestem za unbanem nie psujmy mu dzieciństwa na naszym jailbreak'u #MuremZaWojtusiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 ciepło mi się na serduszku zrobiło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Brak wzoru, a chora to nie jest tu administracja, lecz wy, podpuszczający małolata, wiedząc co może go czekać. Jak masz mieć do kogoś żal to tylko i wyłącznie do osób, które robiły za pomocą ciebie pośmiewisko. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi