UNN3K 0 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wzór: Nick:unn Wiek:15 lat Kilka słów o Tobie:cześć nazywam się Krzysztof.moje hobby to informatyka.nie wiem co dalej napisać sory Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Ponieważ gdy gram dość często zdążą mi się zauważyć skracanie lub AD Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:tak posiadam byłem Admem na innym serwie Link do Twojego GameTrackera:nie mam Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):8 Staż w grze:na trybie dh gram od około 5 lat więc spory Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):dni robocze z 1,5h w weekendy z 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem zmuszony odrzucić Twoje podanie. Nie spełniasz wymagań, konto pod podanie, nie podałeś Linka do GameTrackera. Zapraszam ponownie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi