CypriaN 209 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 zacznę od początku chyba 24 stycznia ok godz 21 30 zapytałem się od ilu lat można złożyć podanie na guarda tak dla beki na natępny dzień grałem na jb i na mapie z arbuzami [w celach] zniszczyłem arbuza i mój kolega ??? zapytał co ty robisz mały bocie [sarkazm] ja odpisałem ze za wyzywanie guarda jest kick 2/3 min później permban nigdzie nie napisałem ze to ja jestem guardem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 https://forum.cs-classic.pl/topic/615-wzór-prośba-o-ub/ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi