MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Twój nick: MEFEDRON TO SZMATA Wiek: Najogólniej rzecz biorąc za 10 lat stuknie mi równe 30 więc krakowskim targiem mam gdzieś z 25 Kilka słów o Tobie: Kurcze dajecie małe pole do popisu dla przyszłych generacji adminów proszę zmienić kilka słow na kilka zdań - Przystojny - Hetero - NO I MOSIĘŻNA LAPITUDA WIADOMIX Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Starać to się można o dziecko, ja aplikuję na stanowisko jak już menciu. Aplikuje dlatego iż na serwerze łamana jest konstytucja i nie mogę z tym faktem spać. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: W OPÓR Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 34 Staż w grze: Powiem tak, jak założyciel serwera jeszcze walił w porty podczas snu jak ja już pierwsze banie strzelałem. Link do Twojego GameTrackera: RODO nie śpi Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): W OPÓR Czy uiścisz składkę adminowską? W OPÓR 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi