FORMI 0 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam. zostałem zbanowany na serwerze only mirage z powodem [SourceSleuth] Duplicate account, nie wiem o co może chodzić i czy słusznie zostałem zablokowany. Owszem posiadam drugie konto steam aczkolwiek nigdy nie dołączyłem na nim na serwer. Gram na serwerze od jakiegoś czasu, wcześniej ani razu nie zostałem zbanowany czy nawet wyciszony. Polubiłem waszą sieć serwerów i chciałbym sobie jeszcze trochę na niej pograć, z całym szacunkiem ale wydaje mi się to po prostu idiotyczne. Proszę o unbana z poważaniem https://steamcommunity.com/id/FormiZbrygady/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Hej, na forum mamy jakieś zasady, także zapraszam ponownie ze wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi