tomeki9 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie wiem który z adminów dal mi bana.... Ale proszę go o to aby powiedział mi na jakiej to mapie było bo nie mogę ss-ow znaleźć. Mój nick `wtF? ;> . Bana dostałem wczoraj ale pisze dlatego że wczoraj net mi potem przestał działać. Proszę o pilny kontakt. Bana dostałem za serwerze COD na którym grałem premką. Około godziny: niewiem Ale admin jakiś bez steama. No i co ja mam zrobic? ss-ow nie mam, a wszyscy adminowie mnie kickaja... [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "masz bana" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://cs-classic.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ========================================== Kicked by Console: "masz bana" Kicked :"ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Powiedz chociaż na jakim serverze dostałeś bana i o której ( Godzina ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na pewno wczoraj dostałeś bana ? Bo twojego bana, na ten nick co piszesz w amx bans nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 sprawdzcie tych adminow ktorzy nie maja steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gosciu tu dałeś wycinek z konsoli i to jest kick a nie ban, to co kręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie dostałeś banaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi