Fidram 26 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzisiaj na serwerze zauważyłem że perk " NanoSuit" ma buga! Jest się niewidzialnym a również nieśmiertelnym(a powinno się mieć 1 hp). Proszę o naprawienie lub usunięcie perku.MUSZĘ EDYTOWAĆ BO NIE MOGĘ PISAĆ W ŻADNYCH TEMATACH...GRAŁ ON KOMANDOSEM A KOMANDOS NIE MA NIEWIDZIALNOŚCI. A CO DO PERKU TO MIAŁ TYLKO TEN JEDYNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Fridam, to piszesz w COD MOD, dyskusje a nie w tym dziale, przenoszę. Zauważ że perk nanosuit nie działa na klasach co mają w sobie niewidke. A co do nieśmiertelki to nie wiem. Może miał jakiś perk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dziwne bo to jest to samo nano co z mojego cod'a i tam się nie bugowało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi