Fidram 26 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzisiaj na serwerze zauważyłem że perk " NanoSuit" ma buga! Jest się niewidzialnym a również nieśmiertelnym(a powinno się mieć 1 hp). Proszę o naprawienie lub usunięcie perku.MUSZĘ EDYTOWAĆ BO NIE MOGĘ PISAĆ W ŻADNYCH TEMATACH...GRAŁ ON KOMANDOSEM A KOMANDOS NIE MA NIEWIDZIALNOŚCI. A CO DO PERKU TO MIAŁ TYLKO TEN JEDYNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Fridam, to piszesz w COD MOD, dyskusje a nie w tym dziale, przenoszę. Zauważ że perk nanosuit nie działa na klasach co mają w sobie niewidke. A co do nieśmiertelki to nie wiem. Może miał jakiś perk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dziwne bo to jest to samo nano co z mojego cod'a i tam się nie bugowało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi