Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich zgromadzonych , mam zamiar założyć z bliskim mi kolegą serwer typu "4FUN". Z Uwagi na to że serwera takiego nie ma dlatego wybrałem ten typ. Serwer będzie w 100% opłacany przez nas. Czekam na wypowiedz H@. Zapomniałem napisać o tym że chodzi o dołączenie się do Cs-Classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Akurat 4FUN jest najgorszym z rodzajów serwów jaki może być. Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 @UP To nie musi być akurat 4Fun z buźką bym się dogadał co to był by za typ Siwy czytaj ze zrozumieniem ! : "To nie musi być akurat 4Fun z buźką bym się dogadał co to był by za typ ;)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To zdecyduj jaki ten serw robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi