Wasyl25 229 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Twój nick: Wasyl Nick oskarżonego: Shiv3R230 SID oskarżonego (komenda status):"Shiv3R230" 9492 STEAM_1:0:2107136940 Godzina i data przewinienia:12:40 03.02.2019 Opis sytuacji: używa płapek w ct przedłuza gre Używał jeszcze słownictwa "Tą skarga możesz mi obciągnać pałe " Dowody (demo, SS, świadkowie): @Shadow_Angel wiem powinno być 2 ale nie było graczy @Machwes te slowa byly wypowiedziane to odrzuc ta skarge niemam wiecej dowodów😕 Edytowane 3 Lutego 2019 przez Wasyl25 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Potwierdzam słowa kolegi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Zanim zamknął Ci skargę, może zdążysz to przeczytać i edytować temat. Dodaj konkretną datę zdarzenia, nie mówiąc już o demku bo jeden, nawet dwóch czy trzech świadków nie zawsze wzbudza wiarygodność - w końcu to mogą być Twoi koledzy. Świadkowie mogą MAX potwierdzić te słowa, które zacytowałeś o ile takie zostały wypowiedziane na mikrofonie, jeżeli napisał to na "say" od razu dokumentuj screenem. Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Słowa zostały wypowiedziane, czy napisane? Bez konkretnych dowodów nie jestem w stanie nic zrobić. Jeśli takowe masz liczę na umieszczenie ich tutaj w ciągu 24h, w innym wypadku będę zmuszony skargę odrzucić. //Skarga zostaje odrzucona- brak dowodów. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Machwes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi