Chicken Rider 0 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 1. Twój Nick: Chicken Rider cs.money 2. Kto zawinił?: Admin 3. Nick oskarżonego: Nie jestem w stanie ustalić. 4. Steam_ID oskarżonego: Nie jestem w stanie ustalić. 5. Data i godzina zdarzenia: 30.01.2019 22:56 6. Mapa: am_minecraftfix 7. Opis sytuacji: Zostałem bezpodstawnie zbanowany na serwerze arena w związku z podejrzeniem o wykorzystanie spinhacka. 8. Dowody: Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Napisz prośbę o UB. https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi