Toffee 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Toffee 2.Nick admina/gracza który zawinił: WilkuZmC 3.Admin/Gracz : WilkuZmC 4.Data i godzina: 15/02/13 20;35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Caly server , miedzy innymi [ZZU]tratatita 6.Opis sytuacji: Wilku wbija na server , pisze na @ co tak slabo ? to ja mu pisze takie cos a wpierdol chcesz [ zart ] pisalem ze to zart ale mnie kicknol i sam do tego porowokowal , jeszcze dostalem bana , wilku na adma ? nie . Czemu ? Nie odpowiedzialny , nie cierpliwy , kloci sie z innymi adminami / ludzmi . To tyle z mojej strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 po 1 to nie ja sie kicknołem tylko ktos inny a bana 5 min dostales za to ze użyłeś 3 przekleństw w 1 wypowiedzi na u@ ciesz sie ze tylko tyle a i skragi po banach powyzej 3 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bany do 3h nie podlegają skargom. A ty używałeś wulgów, to dostałeś 5 minutowego bana. Skarga bez sensu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Bezsensowna skargaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi