Senrox 869 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wiek: 16 latKontakt (GG/e-mail/steam): 43794781Kiedy zaczynałeś grę w cs: Mając 10 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobreIle masz wolnego czasu?: 1/2h dziennie w weekendy wiecejDlaczego starasz się o to stanowisko?: Kiedyś już miałem to u was Support unban, więc chciałem spróbować może mi się uda drugi raz ale wątpie. Pomagał bym osobom które czekają na ub "wiecznie" bo inni członkowie nie mają czasu albo są zajęci innymi sprawamiUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 NIE ! Czemu ? Na forum jesteś 29 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No sory misiek, ale wczoraj wróciłeś i od razu podania ? Posiedź na forum trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na nie, jestes za krótko na forum ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi