Kosin 327 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jako naczelny fan najnowszych technologii, a także ogólnie sprzętu mocno ułatwiającego różne codzienne rzecz itd, będziecie mnie tu często widzieć Do rzeczy, Samsung na targach CES zaprezentował myślę przyszłość dekoracji domów, czyli telewizor który zastępuje ci obrazy, wygląda jak obrazy a nie jak telewizor. Jeden duży wydatek a zmieniasz obraz kiedy chcesz i jak chcesz. Myślę że jest to bardzo dobre posunięcie jednakże dla zwykłych ludzi myślę że takie cudeńko będzie dostępne za jakieś dopiero 10-15lat... Samsung the Wall ( orginalna nazwa ) ma 146cali i podobno ma albo 4K albo 8K. Poniżej daje film prezentujący od Samsunga oraz linka gdzie możecie poczytać więcej o tym cudeńku: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/samsung-the-wall-recenzja.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi