WilkuZmC 78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 1. Rodzaj grafiki :Avatar 2. Kolorystyka :dowolna3. Tematyka :nie określona wymyślcie coś4. Wymiary :max na avatara do 50kb5. Napis :WilkuZmC Cs-Classic 6. Dodatkowo :chcialbym zeby nick byl widoczny bo we wszystkich pracach jakich otrzymuje jes olbo zamaly albo w zlym kolorze 1. Rodzaj grafiki :Sygaturka 2. Kolorystyka :Dowolna3. Tematyka :Piłka Nożna Może być Reprezentacja Polski albo Barcelona4. Wymiary :Optymalne na sygne 5. Napis :WilkuZmC/Cs-Classic/Admin ProCod 6. Dodatkowo :napisz WilkuZmC mogłby byc jakis migający przelatujący albo cus takiego A i jakbyście mogli to nie dawajcie tego samego tylko w innych rozmiarach Licze na Pomoc :unsure: Czy Mógłby ktos mi jeszze avka zrobic tylko ponizej 50kb bo dostałem od hapaja ale za duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 łap coś ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1. Avatar http://img547.imageshack.us/img547/1010/avek1k.png 2.Normala wielkosc ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi