itz_JP 0 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Twój nick: .::SKILLZ::. ツ Wiek: 17 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Norbert oraz mam 17 lat. Chodzę do trzeciej klasy technikum samochodowego, na profil Tech. Mech. Poj. Samochodowych. Lubie sobie pograć na kompie, w nogę, pojeździć na rowerze, pomajsterkować itp. itd. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Aby zwalczać wszelakie zło na serwerze. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Jeszcze jak. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): W skali tego do czego będę miał dostęp to 10. Staż w grze: Ok. 9 lat. Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/.%3A%3ASKILLZ%3A%3A. ツ/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Do 2 godzin, GT na razie słabe ale na luzie poprawie. Czy uiścisz składkę adminowską?: A, to tam kiedyś, przy okazji Edytowane 23 Lutego 2019 przez itz_JP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Tej, kurde bele no jako człowiek od strony forum to ja to muszę napisać, że kurcze nie zgadzam się. Mało jesteś strasznie na serwerze, może tam jakiś miesiąc temu pykałeś coś ale teraz to cienizna. Posty na forum też lipa straszna, składka by się tam też przydała choć podobno można się dogadać Ale żeby nie było, że sama krytyka: 4 punkt mi akurat zaimponował, zwięźle cyyk na temat, króciutko - ogółem tak trzymać! Staż gry fajny taki długi mocno, kręgosłup od siedzenia musisz mieć już słaby, chyba że masz fotel, którym od razu można lecieć w kosmos, ja to na stołku siedzę. No i znajomość AMX spora, oczywiście jeżeli nie palisz jana, a jeżeli palisz to pal ganje 😜 Edytowane 23 Lutego 2019 przez James0v 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dużo nas łączy xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Kopia. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi