br3jq 0 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) 1. Nick:^^| bR3Jq |^^ 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Jeśli trzeba to ok 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/711553 8. Parę słów o sobie **: Witam,jestem osobą dość aktywną na serwerze która lubi porozmawiać, pośmiać się , a przede wszystkim grać. Chodzę do szkoły średniej bardzo lubię gry typu cs i dużo spędzam nad nimi czasu,moje zainteresowania i hobby to gry komputerowe i piłka nożna. Uważam ze jestem osobą bezkonfliktową, można się ze mną bez problemu porozumieć. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym być administratorem, ponieważ dużo czasu spędzam na tym serwerze i często zdarza mi się trafiać na cheaterów gdzie nic nie mogę zrobić oprócz zgłoszenia lub pisania do znajomego by go zbanował, i dlatego chciałbym by serwer nie świecił czasami pustkami bez adminów i pilnować porządku na serwerze. 10. Steam_ID: Steam_ID: 0:0:109961551 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 godz 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W weekendy w każdej wolnej chwili lecz w tygodniu 2h-4h (pomiędzy 17-21) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 26 Lutego 2019 przez br3jq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Konto pod podanie, 4 godziny temu, br3jq napisał: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 godz twoja najdłuższa sesja to 2 godziny i było to 15 listopada. Popracuj trochę nad aktywnością i trochę pobądź na forum to wtedy zobaczymy na razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi