Appl3. 86 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Cześć i czolem. ! Dlaczego znikają lvl'e ? Bo zapisuje się na ip , a , że nie każdy ma stałe łącze to znika mu lvl tak jak mi i Chadzie. Teraz wam pokaże to na ss'ach (że na ip jest zapisywanie LvL'i) Grałem i wbiłem elitesy ss : http://iv.pl/images/92809240909149102245.jpg Specjalnie sobie połączyłem jeszcze raz internet i co widzę ? ss : http://iv.pl/images/69064513862294713932.jpg Ps. Myślę , że najlepiej będzie zrobić reset lvl'i i żeby się na nick zapisywało. @edit Skoro vip za 15 h to niech GT czas mierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No proszę żeby tak było , dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Też jestem za tym,żeby było zapisywane na nicki : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ma racje chlopak lepiej na nick <3 Long way to hell E> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Bardzo dobry pomysł ';d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zaraz się wkurzę Ile razy mam powtarzać żę PAN CHADA NIE MA LVL PONIEWAŻ WCZORAJ BYŁ RESET LVLA TY NIE WIEM CZEMU NIE MASZ I TO NIEMOŻLIWE, A ZAPIS JEST NA NICK Ile jeszcze razy będę musiał to napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 To mi wytłumacz dlaczego jak z netem się rozlączę i znowu polączę to nie mam lvl ! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Nom mi też wytłumacz akurat wczoraj robiłem reset decodera bo był update jakiś dziś wchodzę i nie mam lvla. I dlaczego inni mają ten lvl jaki mieli a ja akurat nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Snajper zapis na nick został wpisany Chyba cvary widzę, zaraz sprawdzę jedną rzecz. A Panu chadzie tłumaczyłem już coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wkradł się mały błąd. Wersja wgrana na serwer była wersją zbugowaną. Już wgrałem dobrą wersjęJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi