rybak JOE 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wzór: Nick : Podworko ? Nie znamLink do SSów : http://speedy.sh/33fpu/Nowy-folderWycinek z konsoli : Server # 220 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Podworko ? Nie znam [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 62.152.155.63 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Serwer : FFA Sam się odbanowałem zmieniając IP,ale prosze o nie banowanie mnie bo grać nie można,grałem również na nicku JAM jest rybak JOE i tam admin mnie zbanował bez zrobienia ss'ów proszę o dojście do tego ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja Cie zbanowałem za "uczciwe granie". Co chwilę włączaleś WH i wyłączałeś ...to u mnie widać kolego . Pozatym jest HLTV i widać jakie miałeś super info i waliłeś przez ściany. Czekam na wypowiedź H@ i dostaniesz bana na zakres. PAPozatym w tym linku nie ma nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak JOE 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hahaha, włączałem i wyłączałem,kolego powinieneś stracić admina za takie oskarżenia ! Nie waliłem co zabójstwo przez ściany, grałbyś troszkę to byś się nauczył, mogę ci dać linki do mojego konta allplay & esl ( na allplayu więcej grałem ) Oczywiście grałem wtedy około 1.5 roku temu po czym sprzedałem steam ! jakto nie ma ??? uploaduje jeszcze raz,a doniosę wszelkich starań abyś pozbył się szybciej admina niż go pozyskałeś ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak JOE 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A do konta steam mam nadal dostęp ! I tak będę grał a twoje BLAZE umiejętności AMX są znikome ! więc z pewnością sobie poradzę abym grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Spoko mistrzu ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak JOE 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Koniec w tym temacie ! tylko wstawiłem a grać będę nadal i nawet nie będziesz wiedział który to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ban na zakresJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi