rotek123 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Siemka, zauważyłem, że to pod forum ma bardzo mało rozwinięty kontent ;P Jestem za usunięciem kategorii Klubowa/Techno i zamianę tego na:Club/ElectroHardstyle/Hardtrance - Tę kategorię mógłbym moderować , na pewno byłaby to kategoria, w której udzielałbym się 7 dni w tygodniu ;)Co wy na to? Wiem, że to nie jest wcale najważniejsza część forum oraz, że jeśli ktoś chce popisać o muzyce to może sobie pójść na forum o takiej tematyce, jednak myślę, że byłoby to dosć duże urozmaicenie ;)Pozdrawiam, Rotek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mysle ze to nie potrzebne i tak jakos mało sie udziela w tych akurat kategoriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Temat do usunięcia, nie wiem czemunapisałem go 2 razy xD Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi