freunde bobby 202 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jako że jestem tym najmilszym użytkownikiem na tym serwisie, życzę wszystkiego najlepszego tej prawie najładniejszej płci, bo mama i babcia zawsze mawiały że to ja jestem tym najładniejszym stworzonkiem i się tego trzymam więc no, kwiatuszek i serduszko dla was, obyście nie złączyły się z takimi osobami jak snuffy 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ja jako bardziej mily uzytkownik forum życzę wszystkim osobom płci żeńskiej wszystkiego najlepszego z okazji waszego dnia, nie dziwne, że was nazywają najładniejszymi istotami bo to wy umilacie dzień mężczyznom czym się wam odwdzięczamy. Mam nadzieję, że będziecie żyć w zgodzie i nigdy nie spotkacie takiego brzydala jak freunde a.k.a Budynia. Edit. @freunde bobby tylko ricardo Cię broni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi