Toffee 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Toffee 2.Nick admina/gracza który zawinił: BOOTEK 3.Admin/Gracz : BOOTEK 4.Data i godzina: 19:45 17/4/13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): KozakZmC i tam inni 6.Opis sytuacji: No to tak , BOOTEK byl na servie Kozakowi ping skakal po 600 / 300 a mi po 70 / 50 , BOOTEK mial w dupie ze kozakowi skacze ping przez cala mape i go tylko faworyzowal . Pobanowal tam z 2/3 osoby i potem ja , mnie zbanowal za ping 60 / 80 a jeszcze mi przed tem napisal ping 150 max . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No muszę cie rozczarować iż ja cie zbanowałem nie BOTEK -.- To byl ban przez przypadek bo nie ten klawisz wcisnąłem A poza tym bany do 1h nie podlegają Skardze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nom właśnie ahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Toffee wez sie ogarnij z tymi skargami piszesz skargi za bany po 5 min poczytaj regulamin potem sie udzielaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Bany do 3 h nie podlegają skargom.Straszne, dostałeś bana za ping i już skarga...Zamykam bo kolejna idiotyczna skarga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Bezsensowna skarga.<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi