RyKoS 474 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Łowca Talentów Halo, halo. Mam dla was bardzo ważną informację! Dostałem wczoraj maila od "łowcy talentów", który z pewnością was zainteresuje, o to jego część: .... Szukam najbardziej utalentowanych graczy serwera Call of Duty, wyróżniających się wśród reszty. Dokładniej mowa tu o trójce skillowych i nie przeciętnych osobach... Każdy z nich powinien eksponować następujące cechy: - nieprzeciętne reakcje - wysoka celność - szybkie i trafne podejmowanie decyzji - łatwe radzenie sobie w sytuacjach podbramkowych - spryt ... Oczywiście każdego z nich czeka sława oraz niemałe nagrody. Postaram się o coś naprawdę niesamowitego co z pewnością ich zadowoli ... Kryteria oceny pozostawiam Tobie. Czekam na wytypowanie najlepszej trójki do końca sezonu. Pozdrawiam HeadHunter To jak? Znajdzie się taka trójka? Zapraszam do zgłaszania się używając wzoru: Nick na serwerze: Link do gameme: SteamID: LInk do demka/ filmu na YT : (pamiętajcie o zapisaniu demka) Czas (numer rundy, godzina) : (Tylko jeżeli wstawiasz całe demko) Oczywiście najbardziej mile widziane będą obrobione demka ( przycięte do konkretnej akcji ). Wymagania do wzięcia udziału: Zdobycie minimum 3 fragów we wskazanej rundzie Konto Steam bez blokad VAC Spędzone 12h na serwerze Naprawdę skillowa akcja "zwykłe" noscope'y / pojedyńcze skany/ fragi zdobyte minami, dynamitem rakietami - nie będą brane pod uwagę Demko, filmik musi pochodzić z obecnego sezonu Przypominam też, że każdy może wstawić tylko jedną "skillową akcję", która stała się w jednej rundzie. Nie dostosowanie się do, któregoś punktu może grozić wyrzuceniem z konkursu. PS: Kto pierwszy wrzuci zrzut ekranu z ilością fragów powyżej 60 też dostanie coś specjalnego!!! Edytowane 24 Marca 2019 przez RyKoS 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezuli 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Chyba jestem 1szy. Oto ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Podrzucajcie demka ! W sobote o 12:00 RESET! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi