Feste 0 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ja tam nie wiem czy tu, czy nie tu... Nick: Feste SS'y: Z czego niby? jak mi muta perm dał... Wycinek z Konsoli: no z muta będzie trudno 😕 Serwer: Jail Break Link: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:100789245&advType=steamid&Submit chyba to A zostałem zbanowany za puszczenie jednego 2-3 sekundowego dźwięku, podczas ciszy w na czacie, tak że nie to zagłuszało, ni to przeszkadzało, po prostu co by było milo i zabawnie Liczę na to, że w/w admin jednak podjął pochopną decyzję i zostanie mi oddany głosik, by móc normalnie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nie ten dział, pisz w dziale JB 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Sprawy o mute załatwiamy w dziale serwera! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi