Next19 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nick : Next Link do SSów :http://speedy.sh/ggBmd/cstrike.rar Wycinek z konsoli : Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole (tylko to mam w konsoli) Serwer [ProCOD] Cs-Classic.pl [45001] [RESET LVL] Chce dodac pare slow wyjasnien. No to gram sobie na wlasnie podanym wyzej serwerze . Spotkalem starego kumpla z bylej serwerowni Long'a no i jak widac na ss to nie sa moje (lecz innych nie ma) nawet data jest 19kwiecien o.O tylko ze nie ma ss z moim nickiem... nie wiem o co chodzi. Wiec tak mialem perki Oczy diabla i m4 no i zaczalem przez ten domek skanowac. ( ten co widac na ss) i zabilem kolesia. Dostalem bana Wiec prosze o Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Który taki mądry robi screeny, gdy leżysz . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Gracz zostaje odbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi