iamaika 2 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1. Serwer: ViP2. Nick: iamaika!3. Imię: Dawid4. Wiek: 255. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): wykupiony VIP - moge wplacic skladke8. Czas spędzony na forum: 1h dziennie na serwerze 6-7 h9. Opisać siebie: serdeczny, koleżeński, nie lubię czitów10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo jest malo adminow ktorzy graja tak czesto jak ja bym mogł. Obecnie co chwilę muszę pisać PW na steam do admina BLAZE zeby wchodzil i robil porzadek- czasami jednak go nie ma przy kompie12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH- SS forum, AIM SH - permanent -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie Kick Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie Kick Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na Tak -wymagania są tylko reklamy dorób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione Ale nadrób czas na forum + aktywność. A i zrób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jestem na tak , reklamy zrób.Aktywność na forum nie jest aż tak ważna, na forum ludzi nie będzie banowal, a rzeczywiście gra często ... myśle, że da rade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Czekam na wypowiedź innych adminów FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestem na TAK tylko reklamy zrób ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na tak Wiek Amxx Micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na tak wymagania spełnione ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestem na TAK, bardzo mily koles. Wymagania spelnione, tylko zrob te reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na tak - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Składka obowiązkowa. Jestem na Tak, pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tak, PwJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi