reggin 0 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Witam chciałbym prosić o unbana za serwerze FFA :// 1. Nick : reggin ;* 2 : SS / nie ogarniam zbytnio jak dać linka do ss ale dam w załączniku :)) 3 Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN **** Panel has fill-parent-flow for height, but isn't in a flowing down or up layout Connecting to public(193.33.177.105:27161) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image ///////////////// tylko to mam i nie wiem czy to to :// 4. Cs-Classic FFa 128 tick 5. https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:491628851&advType=steamid&Submit EDIT1: No ale czemu znów mam bana ? EDIT2: przed chwilą dostałem znowu EDIT3: pograłem 30min i znów mam lol Edytuj posty zamiast pisać nowe Edytowane 27 Marca 2019 przez PolandBeast Edytowanie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) @eQu demko edit: Dzisiaj dam odp Edytowane 28 Marca 2019 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Tutaj demko http://375878.node97.pukawka.pl/dem-de_mirage-1553625032-1553627484.zip Dałem bana bo oczywiście czyste konto i śmieszne głowy dawał Runda 6 1:27 - zginąłeś Runda 7 1:39 - Wcelowanie się przez boxy na midzie w typa na gali "perfect" 1:29 - Śmieszna głowa na graczu 1:24 - No ci powiem szybka rekacja 1:07 - Kolejna śmieszna głowa Może trochę się pośpieszyłem z banem ale jak dla mnie to od razu tu coś nie pasowało. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 bardzo krótkie demko, ale normalne serie strzałów nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi