PuLPeT 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nick : PuLPeT Link do SSów : http://speedy.sh/ddzw4/PuLPeT.rarWycinek z konsoli : Przepraszam ale nie mam wycinka z konsoli,ponieważ nie wiedziałem ,że trzeba ,a wcześnie zamknołem Cs.Serwer :[ProCOD] Cs-Classic.pl [45001] [RESET LVL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To otwórz cs'a, wchodzisz na serwer co dostałeś bana, otwierasz konsole i kopiujesz bana. Daj wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuLPeT 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To o to chodzi ?? : Server # 378[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : PuLPeT[AMXBans] Reason : ' wrzuc ss na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 80.51.238.174 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Gracz zostaje odbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi