Waryjat 42 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wiek:16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:10908034 E-mail:[email protected] Steam:tajpan166Kiedy zaczynałeś grę w cs:Jakieś 6-7 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Byłem na kilku sieciach w rangach unban team, Black list i wiele wiele więcej Ile masz wolnego czasu?:7h od 16 do 22Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ myślę że potrzebujecie pomocy, a ja się do tego nadaję Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Za dawnych lat się używało innych rzeczy, a tak to używałem aim, sh, wh i dawniej na starym steam organnera Wymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forumJest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jestem tylko miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestem na tak -Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na tak Wymagania są ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Pewnie , że na tak. Wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi