Waryjat 42 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wiek:16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:10908034 E-mail:mrtajpan@gmail.com Steam:tajpan166Kiedy zaczynałeś grę w cs:Jakieś 6-7 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Byłem na kilku sieciach w rangach unban team, Black list i wiele wiele więcej Ile masz wolnego czasu?:7h od 16 do 22Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ myślę że potrzebujecie pomocy, a ja się do tego nadaję Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Za dawnych lat się używało innych rzeczy, a tak to używałem aim, sh, wh i dawniej na starym steam organnera Wymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forumJest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jestem tylko miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestem na tak -Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na tak Wymagania są ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Pewnie , że na tak. Wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi