alanhudy 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 1. Serwer: Zombie Mod 2. Nick: SpiT It Out 3. Imię: Alan 4. Wiek: 19 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 lub 10 bo mailem admina na 2 serwerach zombie 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka obowiązkowa(Tak/Nie): tak mogę płacić ale niewiem ile i co ile proszę napisać mi pod tym podaniem.. 8. Czas spędzony na forum: 1 h tak około a dziennie mogę siedzieć 2-4 h 9. Opisać siebie:Jestem kulturalny nie wyzywam i chętnie pomagam graczą 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dużo osób lami regulamin a ja mogę i chcę temu zapobiec 11. Linki do reklam: Nie mam ale na prośbę mogę zrobić bez problemów 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: upomnienie później ban na zawsze oraz ss i demko -Gdy ktoś nadużywa micro: upomnienie później ban na 5-10 min a jak się powtórzy to 30 min 1 h -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie później ban 10-30 min jak się powtarza to na dłużej 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM_0:4:174114290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione Ale pkt 12. "Ktoś używa dopalaczy: upomnienie ... lub trochę mniej" .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanhudy 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 wiem źle to napisałem bo już mnie oczy bolą od tego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanhudy 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 i jeszcze jak będę przyjęty proszę pisać tu bo gg muszę se nowe założyć bo hasła niepamientam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanhudy 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zmienione Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja jestem na Nie,mała aktywność na forum,robisz spam w podaniu używaj opcji edytuj. : > 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na NIE -mała aktywność na forum -spam w podaniu ! -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na nie : -Aktywność na forum -Nie ma reklam -Spam w podaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie. Nadrób godziny bo ja tam "maniacze" i cię nie znamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi