Essa 4 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/Skype/ForumKiedy zaczynałeś grę w cs: 4 Lata Temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Umiem rozpoznać Cheatera od gracza z dobrym skilem. Wiem kiedy ss'y są przerobione.Ile masz wolnego czasu?: 3-5h , a w Weekendy 5-6h.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc Chadzie i Siwemu oraz innym Rangom w ogarnięciu działu "Odwołania od Bana". Niekiedy widzę na forum jak Chada ogarnia cały dział. Składam ponownie podanie ponieważ chciałbym bardzo pomóc i starać się o Rangę Ub. Nigdy nie byłem Ub ale raz miałem możliwość z której nie skorzystałem. Chciałbym chociaż na próbe Ub i zobaczyliby czy podołam w ogarnięciu Rangi Ub.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie Używałem. Wymagania- 50 postów --> Jest- 50 godzin na forum --> Jest- Minimum 15 lat --> Jest- Minimum 2 miesiące na forum --> Jestem Prawie Cały Miesiąc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tydzień nie minął a ty już nowe podanie, wynik będzie taki sam ale..Tak - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 NIE Krótko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Także na Nie Mało spędzasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jestem na nie ponieważ mało czasz spędzonego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na NIE -mało czasu spędzonego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dobra. ^^ Temat Do Zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> na prośbę autora<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi