Fidram 26 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Siema. Ostatnio zacząłem się interesować forum i zauważyłem że nikt nie zrobił tutorialu o programie HLSS a myślę że większość ludzi chce się pobawić tak jak słynny MC Grzesio A więc zaczynamy Pierw musimy pobrać program HLSS 3.0 link : http://speedy.sh/QQTrZ/HLSS-3.0.rarGdy już pobraliśmy wchodzimy w plik HLSS czyli taki głośniczek na niebieskim tle. Klikamy w zakładkę File > Options i Browse. Teraz szukamy naszego folderu CS 1.6 czyli dla ns domyślnie c:/program files/valve/cstrike lub c:/program files/valve/cstrike_polishDla steam : c:/program files/steam/steamapps/nick_konta_steam/counter strike/cstrikeI zatwierdzamy OK( Musi być tak : In-Game status bar alignment ustawiony na TOPna dole 2 ptaszki zaznaczone i 128 KB) Przejdźmy do ustawiania configu. Czyli wchodzimy w nasz folder z cs (podane są ścieżki u góry) i szukamy pliku config.cfg (otwieramy za pomocą notatnika) i wklejamy takie aliasy : alias muza "muzaon"alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff"alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon"bind "f11" "muza"alias voiceON "+voicerecord; bind "Klawisz do włączania muzyki" voiceOFF"alias voiceOFF "-voicerecord; bind "Klawisz do wyłączania muzyki" voiceON"i zapisujemy. Gdy zapisaliśmy klikamy PPM (prawy przycisk myszki) na config.cfg i wybieramy właściwości i zaznaczamy "tylko do odczytu" i klikamy ok. Teraz powróćmy znowu do naszego HLSSKlikamy zielony plusik i wybieramy nasze piosenki ( PIOSENKI MUSZĄ BYĆ SKONWERTOWANE CZYLI W FORMACIE " WAV "NIE BĘDĘ WAM MÓWIŁ JAK KONWERTOWAĆ TYLKO OD RAZU WRZUCĘ WAM WSZYSTKIE TROLLINGI W PACZKĘ I POBIERZECIE. !!!LINK NA SAMYM DOLE!!! )I WYBIERAMY NASZĄ PIOSENKĘ CZYLI KLIKAMY " ... " I JĄ SZUKAMY. TERAZ CZAS NA PRZYCISKI . NA DOLE MAMY " SHORTCUT CZYLI KLAWISZE PO KTÓRYCH WŁĄCZY NAM SIĘ PIOSENKA. JA USTAWIAM SOBIĘ NA SHIFT + F1/F2/F3 I TAK DALEJ. ABY TAK USTAWIĆ TRZYMAMY SHIFT I KLIKAMY NP. F1 I POTEM KLIKAMY OK. TERAZ KLIKAMY KCIUK DO GÓRY ( TAKĄ ŁAPKĘ ABY ZATWIERDZIĆ ) I WŁĄCZAMY CS! TERAZ GDY CHCEMY PUŚCIĆ PIOSENKĘ WYBIERAMY PRZYCISKI NP . SHIFT + F1 I KLAWISZ KTÓRY WYBRALIŚMY WCZEŚNIEJ W PASKU alias voiceON "+voicerecord; bind "Klawisz do włączania muzyki" voiceOFF"CZYLI NP. " P "JEŚLI CHCEMY WYŁĄCZYĆ KLIKAMY KLAWISZ KTÓRY WYBRALIŚMY W PASKU alias voiceON "+voicerecord; bind "Klawisz do włączania muzyki" voiceOFF"CZYLI NP. TEŻ " P " ( NAJLEPIEJ TO SOBIE USTAWIĆ NA 1 PRZYCISK BO WTEDY SIĘ NIE POGUBIMY ) I POWTARZAMY CZYNNOŚĆ CIĄGLE Z INNYMI PIOSENKAMI CZYLI KLIKAMY " SHIFT + F2 " I " P "TERAZ DOWNLOAD PACZKI GRZESIA : http://speedy.sh/ppGkX/hlls-do-cs.rarMYŚLĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE DZIAŁAĆ. POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE BŁĘDY KTÓRE ZROBIŁEM.PORADNIK JEST MOJEGO AUTORSTWA I ZASTRZEGAM KOPIOWANIE BEZ MOJEJ ZGODY. COPYRIHGT . ALL RIGHTS RESERVED © 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jakie 2 ptaszki ? lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange 6 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Osobiście nie polecam hlss , ponieważ gorasz jakoś odtwarzania lepszy HLDJ , zależy jak kto woli ale poradnik spocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nic nie kapuje ale Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A mówiłem fidram i po co dajesz te ptaszki, snajper nie rozumie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotimPL 20 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Osobiście nie polecam hlss , ponieważ gorasz jakoś odtwarzania lepszy HLDJ , zależy jak kto woli ale poradnik spocz Czy HLDJ jest lepszy ? może dla ciebie lecz HLSS jest 100 x lepszy. W HLDJ musisz w consoli wpisywać numerki dzwięków a w HLSS sobie je bindujesz na klawisz. A co do Tematu to polecam Edytować i zrobić troszke czytelniejszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: GotoweJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Counter Strike 1.6 → Poradniki → Pytania" do "Counter Strike 1.6 → Poradniki → Poradniki & Configi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi